Lana Del Rey otkrila pjesmu “Watercolor Eyes” koji je dio serije “Euphoria”
22. siječnja 2022.
Music Box (9494 Članci)
Podijeli

Lana Del Rey otkrila pjesmu “Watercolor Eyes” koji je dio serije “Euphoria”

Druga sezona Emmyjem nagrađene serije „Euphoria“ već je krenula, a ususret izlasku soundtracka koji je iznimno važan dio ove tinejdžerske drame, predstavljen je i prvi singl – „Watercolor Eyes“ u impresivnoj izvedbi Lane Del Rey.

Tinejdžerska serija s nagrađivanom glumicom i pjevačicom Zendayom u glavnoj ulozi premijerno je prikazana 2019. godine te ubrzo postala nadaleko poznata, ne samo po scenariju, nego i vrhunskom izboru starih i suvremenih glazbenih klasika koji sjajno prate srednjoškolsku dramu, ali i po fenomenalnoj originalnoj glazbeni osmišljenoj od strane glazbenika i producenta poznatog kao Labrinth („Still Don’t Know My Name“, „All For Us“, „Formula“…).

Hit serija redatelja Sama Levinsona ove veljače trijumfalno se vratila s novim epizodama, a vjerni pratitelji s nestrpljenjem očekuju i glazbeni album koji prati živote omiljenih im likova. Nadolazeće službeno izdanje najavljeno je za kraj veljače i sadržavat će pjesme osmišljene ciljano za atmosferu novih i mračnijih epizoda.

Najavni singl „Watercolor Eyes“ u izvedbi Lane Del Rey objavljen je u pratnji minimalistične vizualizacije s tekstom pjesme.

U međuvremenu, aktualno i iznimno hvaljeno studijsko izdanje Lane Del Rey, „Blue Banisters“, i dalje osvaja slušatelje diljem svijeta. Ukupno 8. po redu i 3. u nizu u prethodnoj iznimno produktivnoj godini, stiglo je na krilima, još uvijek jednog iznimno hvaljenog albuma  -„Chemtrails Over The Country Club“. Oba izdanja našla su se među najprodavanijim albumima 2021. godine što je Lani Del Rey osiguralo titulu glazbenice s najbrže rastućom prodajom u posljednjem stoljeću.