Više puta nominiran za Oscara, Thomas Paul Anderson, stoji iza videospota novog singla grupe HAIM
5. ožujka 2022.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Više puta nominiran za Oscara, Thomas Paul Anderson, stoji iza videospota novog singla grupe HAIM

Najnoviju pjesmu naziva „Lost Track“ HAIM predstavljaju uz pratnju spota kojeg je režirao njihov dugogodišnji suradnik Paul Thomas Anderson. „Lost Track“ prvi je singl nakon izlaska hvaljenog albuma „Women In Music Pt III“ iz 2021. godine.

Uz to što je ovo prvi njihov ovogodišnji singl, riječ je i o prvoj novoj pjesmi koju je sestrinski trio objavio nakon što su se, zajedno sa svojim roditeljima, premijerno pojavile na velikom ekranu, točnije u „Licorice Pizza“ Paula Thomasa Andersona, filmu koji se ove godine natječe za Oscara. Prva, a izvanredna izvedba Alane Haim, već je zaradila vrhunske kritike i niz priznanja, uključujući nominacije za najbolju glumicu (BAFTA, Critics’ Choice).

O spotu za „Lost Track“ naveliko se počelo pričati odmah nakon što je film „Licorice Pizza“ prikazan u američkim kinima, a zašto je to tako napokon se može uvjeriti i publika diljem svijeta:

Valja istaknuti kako je ovo deveti spot kojeg je Paul Thomas Anderson režirao za sestre HAIM koje se ove godine, između ostalih priznanja, mogu pohvaliti i nominacijom za Grammy nagradu. Iza teksta i glazbe pjesme “Lost Track” stoje HAIM, a produkciju potpisuju Danielle Haim, John DeBold i Ariel Rechtshaid.