Mia Dimšić otkrila videospot za hrvatsku verziju pjesme “Guilty Pleasure”
3. travnja 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Mia Dimšić otkrila videospot za hrvatsku verziju pjesme “Guilty Pleasure”

Pobjednica Dore 2022. objavila je spot za singl “Netko drugi”, koji je spreman pokoriti radijske etere i srca slušatelja. Nakon trijumfa na natjecanju za pjesmu Eurovizije, sada Mia predstavlja svoju pobjedničku pjesmu na svom materinskom jeziku.

Tekst je dobio novo ruho zahvaljujući standardnoj autorskoj postavi Dimšić – Dimter – Bačić. Za spot, koji je sniman u Mijinom rodnom gradu, zaslužna je Lumiere Produkcija, pod redateljskom palicom Artema Dushkina, uz direktora fotografije Matea Jurčića. Miji su u spotu gostovale plesačice iz studija “Illusion”, a za styling je zaslužan Goran Čižmešija (Style Seconds).

Jedna od najpopularnijih mladih kantautorica, Mia Dimšić, zablistala je u svom debitantskom nastupu na Dori 2022. , gdje je oduševila publiku i stručni žiri, a pop pjesmom “Guilty Pleasure” Mia je još više iskoračila prema svjetskom pop zvuku koji predvode Taylor Swift i Ed Sheeran. “Vrijeme je za nas” govore stihovi nove Mijine pjesme, a izgleda da je sada vrijeme za hrvatsku predstavnicu na ovogodišnjoj Euroviziji da napravi veliki iskorak u karijeri i svojom izvedbom impresionira međunarodnu publiku.