Kantautor Hoodooleen u novom singlu prodaje dušu vragu
1. svibnja 2022.
Music Box (10733 Članci)
Podijeli

Kantautor Hoodooleen u novom singlu prodaje dušu vragu

Hoodooleen predstavlja novi video spot za pjesmu “Seven Harvests a Year” za koju kaže da je ‘bodulska verzija Fausta’. Prodaja duše vragu za 7 berbi godišnje nije ispala kako je zamišljeno.

Hoodooleen je pokrenut 2019. godine s jasnom vizijom zvuka koji teži pop minimalizmu uz koketiranje s klasikom što Robert jako dobro uobličuje svakim svojim singlom. Fokus stvaralaštva leži na vokalu i klaviru koji, po riječima publike i medija, mogu ozbiljno parirati vodećim svjetskim izvođačima.

Novi spot još je jedan u nizu uradaka talentiranog splitskog umjetnika Tonija Mijača s kojim Hoodooleen surađuje od samih početaka dok je za mix i master pjesme zaslužan Filip Vidović iz Matterhorn Music studija.

U isto vrijeme kad se snimao spot za pjesmu ‘Many More’ gdje smo se ugrijali uz vatru i ‘izgorili’, snimljen je i ovaj u kojem me Toni zakopao u 100kg soli kako bi prikazali konzervaciju duše. Ne pokušavajte ovo kod kuće ako je temperatura blizu nule. Kao što sam već rekao, s Tonijem je svako snimanje avantura!“ – kaže Hoodooleen.

Samozatajnog, talentiranog i iskusnog umjetnika Hoodooleena neki će možda prepoznati po umjetničkom imenu, glasu ili pak po stilu, a nekima će ovo sigurno biti otkriće i melem za uši.