John Legend postavlja ton za početak ljeta novim singlom “Dope”
22. svibnja 2022.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

John Legend postavlja ton za početak ljeta novim singlom “Dope”

Kralj iskrenih emocija, nježnih nota i moćnih vokala, John Legend predstavlja novi singl pod nazivom “Dope”.

Ova dirljiva i zarazna pjesma, na kojoj mu se pridružuje talentirani američki reper JID, svojim toplim vibracijama i senzualnom lirikom, posvećenoj toj nekoj posebnoj osobi, postavlja ton za početak ljeta. Pjesmu su napisali Legend, Charlie Puth, Ryan Tedder, Ian Kirkpatrick i JID, a Tedder i Kirkpatrick su bili zaduženi i za produkciju.

Veoma mi je drago što predstavljam novu glazbu. Proteklih godinu dana za mene je bilo baš uzbudljivo razdoblje u kreativnom smislu – pisao sam i surađivao sa nekima od najtalentiranijih ljudi u na glazbenoj sceni, a imamo i sjajan novi materijal koji jedva čekam podijeliti sa svijetom. „Dope“ je jedan od mojih favorita, jako mi se sviđa energija te pjesme. Drago mi je što sam radio sa nadahnutim glazbenicima i producentima na ovom projektu, a JID je jedan od mojih omiljenih mladih hip-hop izvođača. Nadam se da će slušatelji zavoljeti ovu pjesmu i da će postati ovoljetni soundtrack, kaže John Legend o svom novom izdanju.

Kao prvi muškarac afroameričkog porijekla koji je osvojio EGOT priznanje, John Legend iznimno je poštivan, bilo to od kolega iz industrije ili slušatelja diljem svijeta. Sa sedam albuma iza sebe, među kojima je i posljednji „Bigger Love“ iz 2020. godine, on započinje novi projekt u Las Vegasu pod nazivom „Love In Las Vegas“ – spektakularan show koji se održava u kazalištu Zappos od 22. travnja ove godine. John trenutno marljivo radi na novoj glazbi, a ova pjesma je prvi uvid u nadolazeći album čiji se izlazak očekuje uskoro.