Zadarski rock trojac Scarlet Notes se vratio – vrijeme ih promijenilo!
4. lipnja 2022.
Music Box (11075 Članci)
Podijeli

Zadarski rock trojac Scarlet Notes se vratio – vrijeme ih promijenilo!

Zadarski rock trojac vraća se na scenu s fantastičnim novim rock singlom “Vrijeme nas mijenja”.

Upečatljiva, beskompromisna rock himna “Vrijeme nas mijenja”, predvođena spektakularnim glasom frontwomenice i pjevačice Zrne Zuber, te grmljavinom gitara Leonarda Jakšića, u maniri bandova poput Skunk Anansie ili No Doubt, pogađa ravno u glavu i srce.

Pjesma je nastala pod producentskom palicom poznatog zadarskog producenta Jere Šešelje s kojim bend surađuje već duži niz godina. Scarlet Notes ima iza sebe uspješan album, kao i niz zapaženih nastupa (između ostalog i mini tour po Velikoj Britaniji). U planu im je i objava mini EP-a koji najavljuju ovim singlom.

Članovi banda o pjesmi kažu sljedeće:
“Vrijeme nas mijenja” je pjesma koju smo često svirali. Spletom okolnosti potrajalo je duže od željenog i očekivanog da studijska inačica ugleda svjetlo dana. Kao da joj nije bilo vrijeme. Ova pjesma za nas zatvara jednu cjelinu samoopažanja, propitivanja i samospoznaje gdje smo i tko smo u ovom danom trenutku. Služi nam istodobno kao utjeha i kao poziv u pomoć pri spoznaji da nas neizbježno, neumorno i nezaustavljivo, usprkos svemu, vrijeme mijenja.

Foto: Stipe Surać