Turska superzvijezda Mahmut Orhan stiže u Diamond na Krku
7. srpnja 2022.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Turska superzvijezda Mahmut Orhan stiže u Diamond na Krku

Istanbulski producent Mahmut Orhan osvojio je svjetske top ljestvice svojim house hitovima, a  novom klubu Diamond kod Malinske na Krku nastupa 15. srpnja

Dotaknuti ljude emocijom i stvarati glazbu koja se sluša uvijek iznova, cilj je Mahmuta Orhana, turske superzvijezde čiji su hitovi osvojili svjetske top liste. Istanbulski house producent još je jedna u nizu zvijezda koje nastupaju u klubu Diamond, novoj destinaciji zabave na sjevernom Jadranu. U novi klub na Krku dolazi u petak, 15. srpnja kao DJ sa svojim setom u kojem prevladavaju deep house, nu disco i groovy indie dance.

Produkciju je počeo istraživati već kao 14-godišnjak kad je i stvorio prve pjesme, a karijera mu je strelovito narasla posljednjih godina nakon uspjeha njegovih plesnih i radijskih hitova kao što su Feel6 Days i Save Me, ali i remixa naslovne pjesme iz serije Game of Thrones. Uz kombinaciju suvremene house produkcije i orijentalnog zvuka, Orhanovi hitovi prikupili su na internet servisima ukupno milijardu pregleda, a njegovo se ime nalazi na popisu izvođača brojnih svjetskih festivala. Popularan je i u cijeloj regiji gdje je nastupao na festivalima poput Ultre, Exita i Sea Stara, a čuven je i njegov spektakularni nastup kod Plivskog vodopada u Jajcu.

Mahmut Orhan nastupit će u Diamondu samo dan nakon DJ Diesela odnosno nekadašnje NBA zvijezde Shaquillea O’Neala, a već u nastavku tjedna slijede BSH party s poznatim srpskim DJ-em Markom Nastićem (16. srpnja) te RNB Confusion večer s live nastupom sve popularnijeg glazbenike Zemba Latife (17. srpnja). Impresivan niz izvođača obilježit će ovo ljeto u klubu koji je već nakon samog otvaranja osvojio ljubitelje moderne elektroničke glazbe.

Ulaznice za nastup Mahmuta Orhana dostupne su u sustavu Entrio.hr.