Louis Tomlinson iz One Directiona najavio europsku turneju – stiže u Ljubljanu i Budimpeštu
15. listopada 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Louis Tomlinson iz One Directiona najavio europsku turneju – stiže u Ljubljanu i Budimpeštu

Louis Tomlinson objavio je pjesmu “Out of My System” kao preview nadolazećeg albuma “Faith In the Future”. Vjerojatno najuzbudljiviji trenutak na albumu, “Out of My System” je jednostavna pjesma vođena punkom koju je Louis napisao zajedno s Nicolasom Rebscherom i Daveom Gibsonom.

Uz objavu pjesme, Louis je najavio i veliku europsku turneju za 2023., tijekom koje će posjetiti Europu između kolovoza i studenog iduće godine, uključujući i koncert 14. rujna 2023. u ljubljanskim Stožicama te dan kasnije u Budapest Areni u Budimpešti.. Britanski pjevač Louis William Tomlinson postao je svjetski poznat kao jedan od članova boy benda One Direction. 30-godišnjaka se smatra dinamičnim kantautorom koji podiže otkucaje srca milijunima tinejdžerica diljem svijeta. Nakon milijunski prodanog debitantskog solo albuma “Walls” 2020., Louis se vratio glazbi s novim singlom “Bigger Than Me”, koji je objavljen prošli mjesec. Pjesma “Bigger Than Me” strastvena je pop pjesma koja je osvojila mnoge radijske ljestvice u Velikoj Britaniji i SAD-u. Obje pjesme nagovještavaju nadolazeći album “Faith In the Future”, koji bi trebao izaći 11. studenog 2022., na kojem je Louis surađivao s poznatim imenima kao što su Rob Harvey, Mike Crossey (The 1975, Wolf Alice), Dan Grech (The Killers, The Vaccines, Halsey), Nico Rebscher (Alice Merton), Joe Cross (Courteeners) i glavni pjevač Hurtsa Theo Hutchcraft. Tijekom snimanja albuma Louis je imao samo jedan cilj: stvoriti zbirku pjesama prikladnu za spektakularan koncertni nastup. Godine 2021. Louis je ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao muški solo izvođač s najviše livestreamova jednog koncerta. Louis je bio domaćin najvećeg live stream koncerta ikada, jer je prodao više od 160.000 ulaznica svojim obožavateljima iz više od 110 zemalja za gledanje ovog online koncerta, a prikupljenim sredstvima podržao je nekoliko važnih dobrotvornih organizacija i sindikata u industriji zabave, na koju je znatno utjecala pandemija. Nakon velikog uspjeha prvog izdanja festivala 2021., Louis je ovog kolovoza ponovno stao na pozornicu uspješnog festivala “The Away from Home”. Ugostivši 18.000 obožavatelja, ovogodišnji jednodnevni događaj održao se u prekrasnom Marenostrum Fuengirol u Malagi, a Louis je, zajedno s nekim od najboljih novih britanskih izvođača, rasprodao koncert u nešto manje od 24 sata.

Ulaznice za koncert u Ljubljani bit će uskoro u prodaji. Što se tiče koncerta u Budimpešti ulaznice idu u prodaju preko sustava Ticketmaster, za članove Live Nationa 19. listopada u 10 sati, a generalna prodaja kreće 21. listopada u 10 sati. Link za prodaju pronađiđte OVDJE.