Zaključen line-up ovogodišnje Brucošijade FER-a
16. listopada 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Zaključen line-up ovogodišnje Brucošijade FER-a

Brucošijada FER-a će se održati u subotu, 12.11., a uz već objavljene izvođače, na hodnicima FER-a nastupat će i Bore Balboa, Subtilno, Šiza te Klayba. Za one koji bi radije plesali u zamračenom klubu bit će organiziran KSET Caffe gdje će se puštati nezaboravni strani i domaći hitovi.

Bore Balboa je reper iz Brodarice pored Šibenika koji je prve stihove javnosti predstavio prije desetak godina. S vremenom je postao jedno od najrespektabilnijih imena underground hip hop scene.

Subtilno je DJ kolektiv unutar kojeg djeluju Babilonska, Kornet, LucyLyu i AMM. Predstavljajući zvukove undergrounda, njihov klupski repertoar može se pohvaliti nizom žanrova koji dolaze s cijelog zvučnog spektra kao što su drum&bass, jungle, footwork, beatovi i općenito govoreći, svom naprednom elektroničkom glazbom.

Šiza je post punk rock bend kojeg čine Marko Kuhar i Bruno Antolić, dugogodišnji entuzijastični sudionici nabrijane nezavisne scene koji su konačno udružili snage kao drums&bass duo.

Klayba je mladi zagrebački bend koji ide protiv uvriježene mudrosti da moderna “rock” glazba nije više “soundtrack to good times”. Ovdje se radi o divljoj amalgamaciji hip hopa, punka, Rammstein riffova s dječjim klavijaturama pa i pokojeg sentiša.

Za sve one koji radije biraju ples pod disco kuglom nego slušanje live nastupa izvođača tu je KSET Caffe! Jedinstven je to party posvećen svima željnima zabave i plesa na zamračenom podiju. Za nenadmašan ugođaj pobrinuti će se Disco sekcija KSET-a, čiji će glazbeni rollercoaster zadovoljiti svačiji ukus te izmamiti plesne pokrete iz najvećih partybreakera.

Regular ulaznice za ovogodišnju Brucošijadu FER-a rasprodane su na svim prodajnim mjestima te ih neće više biti!  Brucoši FER-a još uvijek svoju ulaznicu mogu nabaviti po cijeni od 50 kuna isključivo u KSET-u uz predočenje e-indeksa.