“Mama ŠČ!” Leta 3 dobila i dugoočekivani spot!
13. ožujka 2023.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

“Mama ŠČ!” Leta 3 dobila i dugoočekivani spot!

Pjesma “Mama ŠČ!”, kojom će Let 3 ove godine Hrvatsku predstavljati u Liverpoolu na izboru za pjesmu Eurovizije dobila je i svoje video izdanje, a od premijere spot se trenutno nalazi na drugom mjestu YouTube trendinga za glazbu.

Snimljen je u režiji poznatog hrvatskog redatelja Radislava Jovanova Gonza, kojemu je ovo, kako sam kaže, samo šlag na tortu nakon svih godina uspješne suradnje i prijateljstva.

“Njime se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Europi i BBC-u je da su oni jaki koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima te da nisu nastali samo zbog Eurosonga. Hvala Stanleyu Kubricku!” – izjavio je Radislav Jovanov Gonzo.

Videospot je sniman u Zagrebu, a osim Leta 3 u spotu se pojavljuje Jovanka Broz Titutka (House of Flamingo) i njene plesačice. Zoran Prodanović Prlja o spotu kaže:

“Spot je jagoda na šlagu na vrhu torte koja se zove Mama ŠČ! i vjerujemo da će publika uživati u njemu. Redatelj istog je naš dugogodišnji suradnik, suborac, velikan hrvatske spot produkcije Radislav Jovanov – Gonzo koji je autor većine naših spotova. I ovog puta mu je uz našu pomoć, pošlo za rukom napraviti vrhunski uradak.”

Nakon uvjerljive pobjede na Dori, Let 3 i njihova “Mama ŠČ” zasjeli su na sam vrh trendinga na YouTubeu, preuzeli radijski eter gdje su već su 4 tjedna na broju #1 na nacionalnoj HR Top 40 listi!

Foto: Franko Kelam