Ellie Goulding otkrila pjesmu koja zvuči kao da stiže s plesnog podija drugog planeta
2. travnja 2023.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Ellie Goulding otkrila pjesmu koja zvuči kao da stiže s plesnog podija drugog planeta

Pop zvijezda Ellie Goulding predstavlja novi singl „By The End Of The Night“ koji će se naći na njenom nadolazećem studijskom albumu „Higher Than Heaven“.

Pjesma dolazi nakon uspješne trance pjesme „Miracle“ – suradnje na kojoj je sudjelovao DJ i producent Calvin Harris, a koja je po svom izlasku zauzela treće mjesto na službenoj UK top listi i dobila veliki broj pohvala kako od fanova, tako i od muzičkih kritičara.

Osjećam da smo svi prošli kroz toliko toga u posljednjih nekoliko godina, mislim da još uvijek sve obrađujemo. Ne znam je li to samo moje mišljenje, ali smatram da nam je potrebna glazba koja će nas podizati, davati nam pozitivnu energiju i koja će dobro djelovati na nas – upravo to je ono što osjećam dok slušam „By The End Of The Night“. Ova pjesma donosi osjećaj euforičnog, senzualnog bijega. Osjećam se kao da se nalazim na plesnom podiju nekog drugog planeta, donosi nešto što je definitivno bilo privlačno krajem osamdesetih kada je ova pjesma mogla lako i nastati, rekla je Ellie o svom novom izdanju.

Izlazak albuma „Higher Than Heaven“ očekuje se 7. travnja.