Elemental priprema produkcijski spektakl na stadionu Šalata
30. svibnja 2023.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Elemental priprema produkcijski spektakl na stadionu Šalata

U tijeku su posljednje pripreme za veliki Elementalov obljetnički spektakl. U subotu 3. lipnja na stadionu Šalata grupa će donijeti sve najvažnije pjesme svog prebogatog kataloga, ali i posebno planiranu, bogatu produkciju.

Motiv Zagreba provlači se kroz Elementalov rad od njihovog prvog pa sve do ovog najnovijeg albuma koji bend trenutno snima. Kada se tome doda činjenica da Elemental na sceni djeluje već 25 godina, to je prilika za posebno koncertno obilježavanje u vlastitom gradu.

Spektakl koji počinje u subotu 3. lipnja u 20 sati nosit će setlista posebno kreirana za ovu priliku. Osim posljednjih objavljenih singlova “Hajde ljubav dođi” i “Usta na usta” te hitova koji su postavili Elemental na mjesto posebno uspješnih koncertnih izvođača, bend je napravio izbor pjesama koje rijetko izvodi, ali koje su mu od posebnog značaja. Ovo će biti posebna prilika za istinske fanove da u posebnim izvedbama čuju pjesme koje su dosad bile dostupne samo u studijskim verzijama.

Probe su u velikom tijeku, Elemental je posebno uzbuđen: “Setlistu su počeli raditi još u studenom jer smo znali koliko je to bitno”, kaže Remi. “Kao kad ideš na ispit! Onako, počneš davno učiti, ali onda ovi zadnji tjedni su manično učenje!”, objašnjava Shot. “Biflanje!” ubacuje Remi, “Poenta cijele te Šalate je taj popis, te pjesme.”

Elemental iza sebe ima tisuću koncertnih nastupa, ali proslaviti 25 godina bogate karijere ispred vjerne publike bendu će biti najveća nagrada! Unikatnu pozornicu za srebrnu obljetnicu na zagrebačkom Gradskom stadionu Šalata dizajnirao je Sven Grbec, Andrija Santro slaže light dizajn, a Viktor Krasnić je zadužen za video projekcije na videozidu.

Obljetnički koncert u Domu sportova bio je jedan od onih koji se prepričava, ali koncert na Šalati bit će posebna prilika “sakupljača malih stvari” za spremanje nove i posebno emotivne fotografije u trezorski album benda.

Ulaznice za Šalatu su u prodaji po cijeni od 19 eura. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, te sva prodajna mjesta Eventima kao i www.eventim.hr.