Joker Out rasprodali prvi solo koncert u Hrvatskoj u samo pet sati, dodan novi datum
5. lipnja 2023.
Music Box (10588 Članci)
Podijeli

Joker Out rasprodali prvi solo koncert u Hrvatskoj u samo pet sati, dodan novi datum

Slovenski Joker Out rasprodali su prvi samostalni koncert u Hrvatskoj, zakazan za subotu 11. studenog 2023. u Tvornici kulture, u samo pet sati od trenutka puštanja u prodaju. Dodan je drugi datum na istoj lokaciji i to u petak 10. studenog.

Najpopularniji slovenski rock bend u manje od pola dana, od kada su u petak ulaznice bile dostupne, prodao je 1500 ulaznica za prvi hrvatski solo cjelovečernji nastup i to čak pola godine unaprijed. Joker Out su se tako upisali u povijest kao rekorderi i jedini novi regionalni bend koji je najbrže rasprodao koncert u Hrvatskoj, a uspjeli su postići ono što nije uspio niti jedan izvođač iz Slovenije prije njih. Najpopularniji slovenski rock bend će u Tvornici kulture, kultnom zagrebačkom klubu kojeg redovite pune domaća i strana imena, dvije večeri zaredom pokazati zašto su se jako brzo prometnuli u bend koji osvaja svojim live nastupima nabijenim energijom.

Da je u pitanju grupa koji kod nas niže velike uspjehe moglo se već vidjeti na nakon nastupa na Sea Star Festivalu, kao i na zagrebačkoj Šalati na kojoj su nastupili prije dvojca Buč Kesidi, kada je Joker Out je pokazao da imaju vjerojatno najjaču hrvatsku fan bazu za jednog slovenskog izvođača.

Nastup u Tvornici kulture dolazi mjesec dana nakon onog u ljubljanskoj Areni Stožice, najvećoj u Sloveniji, gdje se očekuje više od 12 tisuća posjetitelja, a kapacitet je već gotovo rasprodan. Ulaznice za dodatni koncert Joker Outa u Tvornici kulture u prodaji su od ponedjeljka 5. lipnja od 14:00 cijeni od 16 eura. Ulaznice se mogu pronaći u Dirty Old Shopu, Rockmarku, svim Eventim prodajnim mjestima, kao i na www.eventim.hr te na svim Entrio prodajnim mjestima i na www.entrio.hr.

Foto: Ursa Premik