PREMIJERA: Uoči velikog slavljeničkog koncerta u Tvornici kulture Neki to vole vruće predstavljaju novu pjesmu “Prolaze dani”!
21. rujna 2023.
Music Box (11075 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Uoči velikog slavljeničkog koncerta u Tvornici kulture Neki to vole vruće predstavljaju novu pjesmu “Prolaze dani”!

Njihova karijera traje preko 35 godina, a njihove hitove znaju sve generacije. Neki to vole vruće spremni su da u petak 20. listopada napune zagrebačku Tvornicu kulture, a uoči velikog koncertnog slavlja objavljena je i nova pjesma “Prolaze dani”!

Drugi put u našoj karijeri nismo Jimi ili ja autori naše pjesme. Prvi put je to bilo prije desetak godina kad smo uzeli pjesmu  “Na dlanu svijet” , od slovenskog autora i glazbenika Sergeja Pobegajla. Ovaj put je to Martin Mandić , naš  gitarist iz benda i glazbeni producent , koji je i producirao našu novu pjesmu  “Prolaze dani” . Odmah nam se pjesma na prvo slušanje svidjela i odlučili smo je snimiti i izdati novi single prije našeg obljetničkog koncerta u Tvornici 20 .listopada na koji vas sve pozivamo! Pjesma je tipično naša, s puno gitara,sviđa nam se kako optimistično zvuči , s dozom nostalgije i okusima prošlih vremena a opet je suvremena i pitka. Vjerujemo da će se svidjeti i publici. Premijerno ćemo je odsvirati u Tvornici 20.10. na našem slavljeničkom koncertu.“, o novoj pjesmi je ispričao Šomi, polovica popularnog dvojca.

Pjesmu prati i video spot koji potpisuje redateljica Lea Radolfi.

Uz “Prolaze dani” publika će u Tvornici kulture imati priliku čuti “Teška vremena, prijatelju moj”, “Kakva noć”, “California, Bojler” i njihove druge bezvremenske hitove.

Naše pjesme i nakon više od trideset godina publika voli i mislimo da smo im dužni prirediti veliku proslavu i nezaboravan koncert. Velika je privilegija da nas slušaju sve generacije i zato su svi pozvani na ovo slavlje 80-ih” – rekao je Jimi.

Šomi i Jimi, poznati dvojac koji stoji iza imena Neki to vole vruće okupili su odličan bend, vrsne svirače i spremaju za ovu jesen najveći retro tulum koji možete zamisliti. Early bird ulaznice već su odavno rasprodane, a preostale potražite na Entrio.hr.