Belgijsko-kanadska glazbena diva Lara Fabian najavila premijerni koncert u Hrvatskoj
1. prosinca 2023.
Music Box (10875 Članci)
Podijeli

Belgijsko-kanadska glazbena diva Lara Fabian najavila premijerni koncert u Hrvatskoj

Glazbena diva održat će 29. travnja 2024. svoj prvi koncert pred hrvatskom publikom u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu!

Lara Fabian, umjetnica svjetskog glasa, prepoznata i hvaljena kao jedna od najboljih vokalistica svog vremena, prisutna je na glazbenoj sceni još od kasnih 80-ih godina 20. stoljeća kad se široj europskoj javnosti predstavila nastupom na Eurosongu gdje je predstavljala Luksemburg. Od tada do danas ova je belgijsko-kanadska pjevačica osvojila ne samo Europu već i ostatak svijeta svojom karizmom i lirskim sopranom s rasponom od tri oktave, prikupila mnoštvo glazbenih nagrada i prodala više od 20 milijuna albuma, a od 2021. godine je jedna od najprodavanijih belgijskih umjetnica svih vremena.

Organizator zagrebačkog koncerta najavljuje svim obožavateljima jedinstven doživljaj: “Posebno mi je zadovoljstvo i čast surađivati s divom kao što je Lara Fabian. Ovo je koncert koji sam već dulje vrijeme želio ostvariti u Zagrebu i iskreno mu se veselim. Siguran sam da će posjetitelji Lisinskog izaći iz dvorane sretni i obogaćeni novim, posebnim iskustvom.” – izjavio je Alen Ključe, direktor Star produkcije.

Kroz svoju dugu karijeru Lara Fabian izdala je 15 studijskih i četiri live albuma te nekoliko kompilacija, a na zagrebačkom koncertu moći ćete uživati u besprijekornim izvedbama pomno odabranih hitova kao što su “Je t’aime”, “Adagio”, “I will love again”, “Je suis malade”, “Caruso”, ali i u posebnoj atmosferi koju ova umjetnica stvara s lakoćom prenoseći na publiku nevjerojatnu energiju čime publika i sama postaje neodvojivi dio nastupa.

Ne propustite ovaj ekskluzivni koncert i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme od petka 1. prosinca 2023. u 9.00 sati u sustavu Eventim i na blagajnama Lisinskog!

Foto: Promo