Bobo Knežević krajem prošle godine objavio drugi album “Noćni Taxi”
10. siječnja 2024.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

Bobo Knežević krajem prošle godine objavio drugi album “Noćni Taxi”

Poznati sinjski kantautor sa zagrebačkom adresom, Bobo Knežević, krajem prošle godine objavio je svoj drugi studijski album “Noćni Taxi”. Album koji se dugo očekivao napokon je dostupan u fizičkom i digitalnom obliku.

“Noćni Taxi” na kojem se nalazi 17 pjesama prava je noćna vožnja kroz glazbene međužanrovske i geografske  prostore od Meksika pa sve do ledenog Sibira, stoga se ukrcajte i vežite jer polijećemo. “Muva na plafonu”, “E, moj Damire”“Na zidiću” neke su od pjesama koje su već odzvanjale radijskim eterima diljem Hrvatske. Nema nikakve sumnje da će publika prihvatiti i ostale poput “Tako malo nježnosti”, “Tinder lada”, a pogotovo “Sam na Božić” koja je najaktualnija za ovo adventsko vrijeme.

Na albumu su uz Bobu Kneževića koji potpisuje većinu glazbe i tekstova, radili Marko FirstPredrag Martinjak Peggy uz neke od naših najboljih instrumentalista poput Ante Gele, Matije Dedića, Dragana Brnasa Fude, Roberta Vrbančića, Dade Marinkovića i Borne Šercara. Producent albuma je Gogo Martinac iz Croatia Recordsa. Originalan dizajn albuma napravio je Dario Puljiz.

“Drago mi je što nakon višegodišnjeg snimanja, album izlazi u adventskom periodu. Doživljavam ga kao neku vrstu poklona jer je dugo i strpljivo sniman u suradnji s vrsnim glazbenicima. Sa 17 pjesama obuhvatili smo širok spektar aktualnih tema i vjerujemo da će neke od njih pronaći svoj put do publike” – komentira Bobo Knežević.