Sara Renar najavila novi Rooftop sessions
16. travnja 2024.
Music Box (11028 Članci)
Podijeli

Sara Renar najavila novi Rooftop sessions

Nagrađivana hrvatska kantautorica Sara Renar je 2019. pokrenula inovativni projekt “Rooftop sessions with Sara Renar” – seriju ekskluzivnih intimnih koncerata na krovu svoje zgrade u Zagrebu.

Doživljaj namijenjen podjednako i domaćoj publici željnoj novog načina slušanja glazbe kao i turistima i putnicima koji žele na nesvakidašnji način upoznati kulturnu scenu grada odmah je postigao veliki uspjeh kod publike te se za svaki koncert redovito traži karta više.

Ove sezone Rooftop sessions s ponosom predstavljaju pažljivo odabrane glazbenice i glazbenike goste te publici pruža priliku upoznati uzbudljiva imena hrvatske i regionalne scene na najljepšem krovu grada. Tako će se Sari na pozornici pridružiti sanjivi niški pjesnik i kantautor sa zagrebačkom adresom Dimitrije Dimitrijević (14.6. i 15.6.), nagrađivana i izrazito talentirana glazbenica iz Ike Barbara Munjas  (5.7. i 6.7.) te zagrebačka legenda kantautorske scene Nina Romić (23.8. i 24.8.).

Prijaviti se za koncert možete isključivo putem platforme AirBnB Experiences, ali požurite: kapacitet je maksimalno deset (10!) ljudi u publici po koncertu. U ulaznicu je uključeno piće njihovih partnera.

Ulaznice na linku: https://hr.airbnb.com/experiences/654972

Raspored koncerata:

14. i 15.6. Sara Renar + Dimitrije Dimitrijević
5. i 6.7. Sara Renar + Barbara Munjas
23. i 24.8. Sara Renar + Nina Romić

Foto: Matković&Vild