Pulsko-riječki kantautor Elisha predstavlja single “Faye, of the Wilds”
27. travnja 2020.
Music Box (8730 Članci)
Podijeli

Pulsko-riječki kantautor Elisha predstavlja single “Faye, of the Wilds”

Pulsko-riječki kantautor Elisha predstavlja “Faye, of the Wilds”, novi singl s albuma “Let Me Tell You About…” koji prati posebne likove na koje je naletio u svom životu i njihove kratke priče u glazbenoj formi.

Pjesme s albuma izlaze svaki mjesec do kraja godine. Cover artwork za singl potpisuje Lea Labrović. Uz studijsku verziju pjesme Elisha je predstavio i akustičnu, na kojoj se pridružuje i sama Faye.

Elisha je autorski glazbeni projekt Eliše Papića, kantautora, pisca i liječnika iz Rijeke te putem projekta spaja različite glazbene žanrove, od indie folka, preko rocka do elektronske glazbe. Njegove pjesme pretežito progovaraju o raznovrsnoj tematici bilo intimnog ili društvenog karaktera, slično kao i kod njegovog pisanja. Do sada broji dva albuma (Chapters i Chaos Buddy) te dva EP-a(Inner World i Outer Noise). Album “Let me tell you about…” dodatno se hvata koncepta kratkih priča koje inače piše, te se tako i objavljuje, serijski, singl po singl, koji su ovaj put prezentirani kroz hibrid elektronske glazbe i gitare.