Tedi Spalato rasprodao Lisinski 10 dana prije koncerta i objavio novi album!
26. siječnja 2018.
Music Box (10581 Članci)
Podijeli

Tedi Spalato rasprodao Lisinski 10 dana prije koncerta i objavio novi album!

Publika žedna dobre glazbe 04.02. uživati će na rasprodanom koncertu Tedija Spalata u Lisinskom. Tediju će ovaj koncert biti i svojevrsna promocija novog albuma ‘Najlipša na svitu’ koji je od sada u prodaji.

Deset dana unaprijed rasprodani koncert u Lisinskom je dokaz koliko zagrebačka publika voli Tedija Spalata i njegove pjesme prožete iskrenom emocijom. Humanitarni koncert u Lisinskom je u organizaciji Hrvatske lige protiv raka, a prikupljena sredstva namijenjena su Zajednici pacijenata oboljelih od raka ‘ Sveti Juraj’. Koncert će zasigurno uveličati gosti, istinske zvijezde Gibonni i Zorica Kondža te Orkestar Goran Rukavina. Nakon duže diskografske stance Tedi će svojoj publici predstaviti novi studijski album ‘Najlipša na svitu’ koji je od danas prodaji u izdanju Scardone.

Album sadrži zanimljive duete, onaj s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade ‘Sve dok bura dere’ koji je svojio Srebrni val stručnog suda na Splitskom festivalu, ‘Zlatna polja moga djetinjstva’ koji je otpjevao s Miroslavom Škorom na festivalu u Požegi te poseban duet s klapom Trogir ‘Vidi li se šta odozgar’ posvećen Vinku Coci. Na albumu će se biti i pjesma ‘Bi li pošla za me’ na kojoj je Tedi surađivao sa Sašom Lošićem iz Plavog orkestara te duet s klapom Munita ‘Vratite mi moja lita’.

– Nakon duže diskografske stanke radost mi je što u izdanje Scardone objavljujem novi album. Album bih podijelio na tri segmenta: nove skladbe, songove iz mjuzikla ‘Naša bila štorija’ te moj rad iz proteklih godina. Album nosi naslov ‘Najlipša na svitu’ autora Tomislava Mrduljaša i Roberta Pauletića što me posebno raduje jer godinama surađujem s Tomislavom. Također se veselim suradnji sa Nenom Ninčevićem i na novim skladbama
te Štoriji gdje i Goran Karan koautor.

Ništa ne bi tako zvučalo, da većinu pjesama nije aranžirao, nažalost, naš prerano preminuli Remi Kazinoti. Tako da ovaj album nosi i sjećanje na dragoj prijatelja i velikog glazbenika Remija. Osobito mi je drago da će dio skladbi biti predstavljen na koncertu u Lisinskom. Zahvaljujem Scardoni na strpljivom i profesionalnom praćenju i objavi mojih radova, kao i dragoj publici na strpljenju zbog nešto veće diskografske pauze. Ugodno slušanje i veliki pozdrav – Tedi Spalato.

Novi album Tedija Spalata već sada možete naručiti preko webshopa ili poslušati na Deezeru.

POPIS PJESAMA:
1. Ako stvarno voliš ženu
2. Najlipša na svitu
3. Nisan oženija koju san jubija
4. Sve dok bura dere (feat. Tomislav Bralić i klapa Intrade)
5. Jedna zvizda
6. Suvi leut
7. Štorija
8. Vidi li se šta odozgar (feat. klapa Trogir)
9. Zlatna polja moga djetinjstva (feat. Miroslav Škoro)
10. Bi li pošla za me (feat. Saša Lošić)
11. Vratite mi moja lita (feat. klapa Munita)
12. Fali more, drž’ se kraja

Foto: Igor CC Kelčec