Cold Snap predstavili nesvakidašnji videospot i objavili novi album!
6. srpnja 2018.
Music Box (11142 Članci)
Podijeli

Cold Snap predstavili nesvakidašnji videospot i objavili novi album!

Najpoznatiji hrvatski metalci izvan granica naše lijepe nam države, Cold Snap iz Varaždina, ponovno oduševljavaju novi video uratkom, ovoga puta za pjesmu “Witness Of Your Sickness” u kojoj su ugostili Eddieja Berga.

U pitanju je još jedan nesvakidašnji videospot koji nije samo videospot, kako kažu u bendu, nego poziv na suosjećanje prema svakom čovjeku na ovom planetu. U njemu su ugostili djecu iz udruge “Veliko srce malom srcu” koja se sastoji od liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim problemima. U spotu kod svakog djeteta piše kroz što je sve prolazilo tijekom svojeg života te pozivaju svakog gledatelja da pokažu suosjećanje prema ovim malim lavovima koji su se kao veliki držali u najtežim trenucima.

Spot su režirali Jan Kerekeš i Tin Majnarić, koji je ujedno bio i direktor fotografije. Iza priče i ovoga puta stoji Jan, dok treba reći kako su spot producirali Cold Snap i Kulturna udruga mladih “Centar Scena”. Svakako moramo istaknuti i glumce, a to su redom: Magdalena Canjuga, Antea Bekić, Nika Modrić, Valentina Gomaz, Bernard Crnčec, Fran Zagrajski, Simon Vočane, Luka Drožđek, David Krlež i Dino Novoselec.

Pjesma je skinuta s albuma “All Our Sins” koji je objavljen na isti dan, 6. srpnja i to za veliku izdavačku kuću Arising Empire za koju su nedavno potpisali ugovor. U pjesmi im se pridružio Eddie Berg iz Imminencea na violini, ali i vokalima.

Ako ste ljubitelj Cold Snapa, a mnogi su takvi među vama, onda posegnite OVDJE gdje možete isti i nabaviti, odnosno kupiti.