PREMIJERA: Jessica s reperom Suicidalom u novoj modernoj pjesmi Srđana Sekulovića Skansija
2. prosinca 2018.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Jessica s reperom Suicidalom u novoj modernoj pjesmi Srđana Sekulovića Skansija

Nakon singlova “Propuštene šanse” i “Dobar je osjećaj”, Jessica Atlić McColgan trećim singlom “Stranci od leda” donosi dašak R’n’B i hip hop prizvuka u domaće etere.

U suradnji s producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem koji ujedno potpisuje aranžman i tekst, u kojem mu se pridružio i zagrebački hip hoper Suicidal, donosi spoj akustike i elektronike u R’n’B izvedbi protkanoj ugodnim dionicama hip hopa. Uz Skansija glazbu potpisuje Jun Ishida.
“Još prilikom snimanja prethodne pjesme, Skansi i ja smo se nekako baš tog trenutka našli na istoj frekvenciji i rodila se ova pjesma u par sati. Skansi je predložio hip hop vokal i izborom Mateja Dučkića Suicidala pomislili smo ‘Okay, to je Skansi, treba mu vjerovati’. Akustika, elektronika, hip hop, baš je ono u čemu se trenutno nalazim… Najlakše je igrati na sigurno, ali ono što mene trenutno zaokuplja je svjetski prizvuk kojim bih željela pokazati da je hrvatska glazbena scena spremna za nešto novo.” – Jessica

Jessica i Suicidal najavili su i nastavak suradnje te skorašnji izazak pjesme i u akustičnoj verziji.
“Skansi mi je pustio info pjesme i istog sam trena prihvatio suradnju, napisao tekst i snimio vokale.Veliki sam fan kvalitetnih r’n’b & rap crossovera i veliko mi je zadovoljstvo biti dio ovog projekta iza kojeg čvrsto stojim te se veselim budućim suradnjama kojih će zasigurno biti.” – Suicidal

Izvrsnu vokalnu izvedbe Jessice, okrunjene njezinim prvim featuringom, ekranizirao je redatelj Josip Ninković te crno-bijelim minimalizmom vizualno zaokružio priču čiji su kadrovi snimljeni u prostorijama škole pjevanja “Husar & Tomčić” u Zagrebu.

Foto: Josip Ninković