Nova verzija pjesme “Zauvijek tvoj” Divljih jagoda dobila video spot u kojem se pojavljuje i Tifa!
21. prosinca 2018.
Music Box (9881 Članci)
Podijeli

Nova verzija pjesme “Zauvijek tvoj” Divljih jagoda dobila video spot u kojem se pojavljuje i Tifa!

Riječ je o remakeu pjesme koja zajedno s albumom “Konji” iz 1988. godine slavi svoj mali jubilej od 30 godina!

Pjesma “Zauvijek tvoj” drugi je singl s nadolazećeg, novog studijskog albuma Divljih jagoda, koji će biti šlag na tortu 40 godina ove male divlje družine. Na njemu će se naći neki od pjevača i svirača koji su prošli kroz Divlje jagode svih ovih godina, a u pjesmi “Zauvijek tvoj” gostim je kultni pjevač Tifa. Bubnjeve je odsvirao Edin Šehović, koji je bio dio postave benda i na originalnoj snimci i albumu “Konji”. Pjesma je snimana u studiju “Šišmiš”, a miksana u švedskom studiju “Sonic Train Studios”producenta Andyja LaRocquea.

Upravo je predstavljen video spot za singl “Zauvijek”, a u kojem se pojavljuje Tifa i kojeg je režirao Pukovnik Dabrov, dok iza produkcije stoje RetroMetro & JohnDoeProduction. Za kamerom je bio Jovo Milivojević, a ispred kamere uz Tifu glumica Alina Vilchenko.

“Zauvijek tvoj” će biti zauvijek njihova i jedna od najljepših rock balada naših prostora, a suradnja s Tifom jedna od najmoćnijih rock priča bivše Jugoslavije, ali i Croatia Recordsa (ex Jugotona) kao najstarije i najveće diskografske kuće.