Ian Pooley predvodi sjajnu postavu DJ-a za 22 sata glazbe na Silvestrovo u Mastersu
27. prosinca 2018.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Ian Pooley predvodi sjajnu postavu DJ-a za 22 sata glazbe na Silvestrovo u Mastersu

Ian Pooley, neokrunjeni kralj i dobri duh house scene, čovjek već toliko udomaćenovdje da je postao sinonim za dobru zabavu, dolazi u zagrebački klub Masters gdje će se uz mjuzu po njegovom izboru dočekati Nova godina.

Još od sredine 90-ih Ian je nastupio na više važnih partija u Hrvatskoj nego mnogi domaći DJ-i. Samo u zadnje vrijeme pamtimo odličan provod na dočeku prošle godine u Mastersu, ali i izvrsne svirke ovog ljeta te za Dan neovisnosti kad mu je partner bio Igor Tipura. Ispostavilo se da ovaj stuttgartski DJ hrvatskih korijena uz Iana Pooleya čini sjajan tandem, pa će veseli dvojac predvoditi sjajnu postavu DJ-a i za doček Nove godine u klubu među teniskim terenima.

Uz njih nastupaju i ostale perjanice domaće scene: Ilija Rudman, Mimi, Brighton, Denis Beifuss, Nicole, After Neven, Antonio Zuza, LukadeLux, Mate Čeko i Fabian Mateša. Domaćini su im Felver i Pepi Jogarde, koji su ovom prilikom pripremili još jedno specijalno izdanje svoje prepoznatljive večeri – Forty Fifty Silvester. S početkom u 22 sata crème de la crème ovdašnjeg party đira donosi čak 22 sata zabave na dva plesna podija u velikom i malom Mastersu uz pojačani razglas i svjetlosne efekte te obilje najbolje elektroničke muzike.