“Umrit ću mlad”, novi spot Kreše Bengalke objavljen uz novi album “Sve najbolje”
27. lipnja 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

“Umrit ću mlad”, novi spot Kreše Bengalke objavljen uz novi album “Sve najbolje”

Treći samostalni studijski album, jednog od najpoznatijeg repera na ovim prostorima, prvaka tvrdog đira – Kreše Bengalke pod nazivom „Sve najbolje“ (Menart) od danas je dostupan na Deezeru, a od petka 28. lipnja možete ga naći u fizičkoj prodaji.

Na albumu će se naći 15 pjesama, među kojima su već objavljene „Otpor“, „Direktor“, „Kvalitet“, „Stroj“ i „Crni dani“ te pjesma „Umrit ću mlad“ koja je dobila i spot.

“Prvi spot u mojoj režiji, nemam što drugo reći, osim da ću ubuduće vjerovati samo sebi po pitanju video produkcije. “Umrit ću mlad” je pjesma moje kasne mladosti koja dočarava moj strah od starenja, a spot je taj isti strah pobijedio. Hvala snimateljima Andriji Jurčeviću, Deanu Bubiću i Mati Žaji što su prepoznali moj talent. Mogu slobodno reći da je ovo moj najbolji tekst ikada, a glazbena podloga najsnažnija do sada!“ – rekao je Krešo Bengalka.

Na albumu „Sve najbolje“, Bengalka je radio pune četiri godine, a kako sam kaže:

„Najveći napredak je sam album doživio u proteklih nekoliko mjeseci, gdje sam tek nakon petog singla dobio jasnu viziju onoga što taj album predstavlja. Album predstavlja moju dobru namjeri prema drugima i moj filozofski pogled na život uz obaveznu dozu tvrdog pristupa koji nije manjkao ni na prethodnim izdanjima. Svaka pjesma jasno označava neki određeni period mog života i svaka je prema istinitom događaju. Sve najbolje!“