“Mona lisa”, novi singl i spot zagrebačkih rockera The Miceks
31. listopada 2019.
Music Box (10949 Članci)
Podijeli

“Mona lisa”, novi singl i spot zagrebačkih rockera The Miceks

Hvaljeni zagrebači rock bend The Miceks, predvođen legendarnim rock gitaristom Alenom Kraljićem Kraljom, za svoj novi singl s albuma prvijenca “Ljubav, voda i sloboda” odabrao je pjesmu “Mona Lisa” za koju je snimljen i vrlo zanimljiv video spot!

Zagrebački bend The Miceks ponosni vlasnici svog albuma prvijenca naslovljenog “Ljubav, voda i sloboda” s kojeg su dosad skinuli singlove “Jesus, Stonesi i Ramonesi”, “Mr. Boong”, “Meksiko”, “Volim kada si tu” i “Mrak”. Njihove pjesme nadahnute su melodičnim, plesnim rock’n’rollom dok tekstovi njihovih pjesma govore o aktualnim događanjima u svijetu oko nas.

Pjesma “Mona Lisa” odabrana je za novi singl s albuma “Ljubav, voda i sloboda”. Kompozicija govori o ljubavi, opstanku ljepote i umjetnosti u ovom nakaradnom svijetu. Predivna laganica s apokaliptičkim završetkom još je jedan trijumf Kralje i Miceksa s kojima će ući pod kožu i onima kojima ih do sada možda nisu otkrili. Za singl “Mona Lisa” Alen Kraljić – Kralja koji potpisuje tekst i glazbu ovog puta stavio je autorski pečat i na režiju pratećeg video spota. A kako to izgleda kad glazbenik režira, najbolje je da pogledate sami.

Foto: Filip Bušić