Mirna predstavila spot za osmi singl s prvijenca “Gdje si sad”
4. studenoga 2019.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Mirna predstavila spot za osmi singl s prvijenca “Gdje si sad”

„Ovo je osmi singl s mojeg prvog albuma Snovi. Pjesmu sam napisala prije dvije godine, a opisuje stanje nemira i propitivanja koje je posljedica toplo-hladnog ljubavnog odnosa.“, izjavila je Mirna o novom spotu za singl „Gdje si sad“ ,koji je sniman kod Mirne u kući gdje se ekipa dobro zabavila, a i perje je letjelo na sve strane.

Spot su režirali dugogodišnji Mirnini suradnici Ira & John. Talentirana kantautorica iz Rijeke je s nestrpljenjem iščekivala izlazak svojeg prvog albuma i 12 autorskih pjesama, a redatelji spota su zaslužni i za omot albuma:

„Ira i John su odlično popratili priču likovnim oblikovanjem naslovnice i knjižice albuma. Transparentna koprena koju navlačim dio je snoviđenja, izvjesne atmosfere albuma, kao što i sam naslov nagovještava, dok nagost pak sugerira intimu većine mojih pjesama. Spotovi su ono u što Mirna i ekipa ulažu mnogo trud ai vremena, a rezultat je uvijek predivno ispričana priča o kojoj govori pjesma. Posljednji spot „Nestvaran“ prepoznala je i struka pa je ušao u natjecateljski program na Danima hrvatskog filma.

Spot „Tvoja laž“, bio je nominiran na MTS festivalu 2018. u Beogradu i ušao u top 3 u kategoriji Najbolji alternativni rock spot.

Foto: Ira & John