Aloe Blacc, zvijezda nekadašnjeg Terranea, objavio singl pred izlazak novog albuma
6. rujna 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Aloe Blacc, zvijezda nekadašnjeg Terranea, objavio singl pred izlazak novog albuma

Mnogi se sjećaju njegovog dolaska na tadašnji šibenski Terraneo festival kada je Aloe Blacc hrvatskoj publici, među ostalima, uživo predstavio tada veliki hit “Wake Me Up” s Aviciijem.

Tada možda nepoznat hrvatskoj publici, ali sada sedam godina kasnije ima četiri albuma, dok je peti na pustu. Najavio ga je još jednom novim singlom “Hold On Tight”. To je već treća otkrivena pjesma s nadolazećeg albuma, a već smo imali prilike čuti “I Do” i “My Way”. Album će se zvati “All Love Everything” i bit će objavljen 2. listopada. Prvi je to dugosvirajući uradak Aloea Blacca nakon “Christmas Funk” iz 2018. godine.

Pjesma “Hold On Tight” u sebi nosi sjajne dionice perkusija i zborske back vokale, a odraz je nekih teških vremena kroz koja je Aloe morao prolaziti kako bi pronašao snagu za opstojnost.

“Na stranu žanr, moja glazba je više A.I.M., afirmativna, inspirativna i motivacijska. Nakon što sam imao više prilika govoriti o glazbi nisam se osjećao dobro govoreći da sam pop ili folk glazbenik. Stoga moj žanr je tematski”, rekao je Aloe Blacc.

Foto: Zach Bell