dRUMELODY predstavio novi video i odaslao dvije snažne poruke
24. ožujka 2021.
Music Box (9752 Članci)
Podijeli

dRUMELODY predstavio novi video i odaslao dvije snažne poruke

Radiokiller novi je video single sarajevskog electro beat čarobnjaka koji izgleda i zvuči svjetski, nosi jasnu poruku “Ne budite ovce!!!” kao i onu da svoj mali svijet obojimo sa što više glazbe.

Pred sam kraj 2020. godine jedan od ponajboljih regionalnih glazbenika/DJ-a iz sfere elektroničke glazbe drumelody za izdavačku kuću Sarajevo Disk objavio je album “Freedom of Imagination”  koji je potom objavljen i na LP-ju odnosno vinylu putem PDV Recordsa, hrvatske izdavačke kuće poznate po odličnom ukusu i stilu.

U međuvremenu je “Freedom of Imagination” ulovio i nominaciju za nagradu Ambasador koja se dodjeljuje najbolji akterima elektroničke glazbe u regiji i to u kategoriji “Najbolji album plesne/suvremene elektroničke glazbe”. Gotovo istovremeno od strane ADRIA MUZZIK VIDEO AWARD stigla je i nominacija za video singl “Blood Song” u kategoriji najbolji electro dance video!

Dok su sa svih strana stizale pohvale i nominacije za prošle i sadašnje uratke, dRUMELODY se u Dubaiju posvetio snimanju novog videospota za čvrsti electro beat video single “Radiokiller”. Novim videom, ovaj se kreativni Sarajlija okreće današnjem represivnom svijetu i brutalnosti koja nam se nameće svuda i na različite načine. Pažnju na novo normalno i očito modereno, Berin Tuzlić skreće parolom NE BUDI OVCA!!! A, uz to šalje nam i lijepu poruku da svoj privatni svijet obojimo glazbom i zaštitimo sebe od utjecaja koji nam se nameću protiv naše volje.