Vanna dolazi na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila
13. svibnja 2021.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Vanna dolazi na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila

“Izmiješane boje”, “Puna memorija”, “Najbolji ljudi” i “Loš trenutak” samo su neki od Vanninih autorskih hitova kojima je posljednjih mjeseci osvojila publiku i domaće top-ljestvice.

Jedna od naših najboljih pjevačica jedva čeka povratak na pozornicu, a upravo je najavila koncert na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku 1. kolovoza! Vannine nadaleko poznate interpretacije upotpunit će i izvrsni gudači koji će joj se pridružiti na predivnoj pozornici uz njen veliki prateći sastav. Bit će to prava glazbena poslastica, jer ne nastupa se na takvom mjestu svaki dan. Ulaznice su u prodaji, a koncert će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama.

Singl “Puna memorija” osim publike oduševio je i struku, što dokazuje nekoliko nominacija za glazbenu nagradu Porin. Nominiran je u kategorijama Pjesma godine i Najbolja ženska vokalna izvedba, dok je za najbolji aranžman te pjesme nominiran Goran Kovačić koji je među ostalim zahvaljujući “Punoj memoriji” zaradio nominaciju za producenta godine. Nastavak je to Vanninih uspjeha s prošlogodišnjeg Porina, kada je uz nekoliko nominacija osvojila Porin za najbolji pop album – “Izmiješane boje”, nazvan po njenoj iznimno uspješnoj autorskoj pjesmi.

Vanna je na glazbenoj sceni već trideset godina, a novu glazbu stvara s jednako energije kao i prvoga dana, kada je koautorski stvarala pjesme u svojem 90-tih godina iznimno popularnom sastavu “ET”, što osjeća i njezina vjerna publika. Jedna od naših najboljih pjevačica već godinama piše vlastite autorske pjesme i surađuje s ponajboljim domaćim autorima. Njezine pjesme uvijek pronađu svoj put do vrhova top-lista domaćeg radijskog etera. Na jednoj od najljepših domaćih pozornica publika će imati priliku poslušati presjek Vannine bogate glazbene karijere.

Foto: Danijel Brezak