“Marija budi oprezna” Sare Renar otkrivena u novom ruhu, sjajnom remiksu splitskog dvojca Outcome
16. rujna 2021.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

“Marija budi oprezna” Sare Renar otkrivena u novom ruhu, sjajnom remiksu splitskog dvojca Outcome

Sara Renar nastavlja otkrivati remikse pjesama s aktualnog albuma, objavljenog na Dan žena ove godine, sve dok vam u ruke ne servira remiks verziju albuma “Šuti i pjevaj”.

Nakon što se u radijskom eteru zavrtio Hibrid Remix pjesme “Mlad kao mi”, Sara sada predstavlja remiks pjesme “Marija budi oprezna” koji je radio splitski elektronički dvojac Outcome. Pjesma je tako dobila jednu progressive house vizuru koja će se savršeno uklopiti u klupske ili radijske programe urbanih postaja u Hrvatskoj i regiji. Outcome nas ovim remixom uvodi u svoj magičan svijet, a kako pjesma odmiče, tako se magični svijet sve više otkriva do svojeg potpunog uskrsnuća koje će publiku odvesti na jedinstveno i plesno putovanje.

“Marija budi oprezna (Outcome Remix)” premijerno je predstavljen u programu Radija 808, a upravo je objavljen na svim streaming servisima te kreće na svoju zasluženu plovidbu bespućima interneta i radija.

Dok ova plovidba traje Sara Renar se i dalje posvećuje koncertnoj turneji na kojoj promovira albuma “Šuti i pjevaj”. Danas nastupa u Zaboku, 19. rujna je na Korčuli, 6. listopada očekuje je nastup na Impulse festivalu u Rijeci, a 9.10. stiže na HeadOnEast festival u Osijeku.