Švedska metal atrakcija Ghost sljedeće godine na turneji dolazi u nama najbližu Budimpeštu
23. studenoga 2021.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Švedska metal atrakcija Ghost sljedeće godine na turneji dolazi u nama najbližu Budimpeštu

Švedski metal sastav Ghost sljedeće godine je na svjetskoj turneji, a održat će i niz koncerata u Europi.

Bend je to poznat po atraktivnim i eksentričnim nastupima na kojima većina glanova nose identične kostime. Vođa ovih zlih dugova je pjevač Papa Emeritus koji nosi specifičnu masku na licu s naslikanom lubanjom što prezentira demonskog papu ili antipapu. Bili su anonimni do 2017. godine kada im se otkrio identitet, a s vremenom je Papa Emeritus, odnosno Tobias Forge Cardinal Copie. Ovi dobitnici Grammyja nastupit će sljedeće godine i u Europi te obići niz gradova i država: Manchester, London, Glasgow, Birmingham, Rotterdam, Pariz, Köln, Leipzig, Frankfurt, Prag, Tampere, Stockholm, Oslo, Malmö, Bruxelles, Assagu, Badalonu, Madrid, Beč, Zürich, Hannover, München i na kraju Budimpeštu.

Nama najbliži grad je upravo Budimpešta gdje će nastupiti 18. svibnja. Njihova crna ekstravaganza obići će do sada najviše država i arena, a na koncertima će im se pridružiti Uncle Acid & The Deadbeats i Twin Temple.

Ulaznice za koncert u Budimpešti, a koji organizira Live Nation Mađarska, možete kupiti u Live Nation pretprodaji od 25. studenog u 10 sati, dok sljedeći dan kreće i službena prodaja. Detalje potražite OVDJE, a ako se ipak odlučite za neki od drugih gradova popis koncerata potražite OVDJE.