Iskrenoj kantautorici tam sve je ravno kao “panonija”!
10. ožujka 2023.
Music Box (10743 Članci)
Podijeli

Iskrenoj kantautorici tam sve je ravno kao “panonija”!

Nakon zapažene pjesme „rizik“ koja govori o borbi za pravu ljubav, iako je ulog nekada veliki, talentirana kantautorica i mlada pop zvijezda tam predstavlja novi singl!

U pitanju je pjesma „panonija“ koja, u autoričinom jedinstvenom stilu, priča o krhkim emocijama i sjećanju na osobu koja iz sadašnje perspektive izgleda kao jedina prava. Uz pjesmu, objavljen je i visualizer koji je dostupan na njenom službenom YouTube kanalu. Fotografiju Gorana Popovskog ilustrirala je nadarena Anđelija Krstić, a njenu ilustraciju u vizual pretvorio je Nikola Aničić (rebra studio).

„Ovaj singl nastao je jednim dijelom u Zagrebu, dijelom u Berlinu, a dijelom na relaciji između. Kako sam prošle godine puno putovala zbog nastupa, dosta vremena sam provela na autocesti koja se proteže kroz Vojvodinu i zamišljala sam kako bi bilo živjeti i procesuirati osjećaje da sam konstantno okružena ravnicom, a usput sam promišljala o svim emotivnim nedaćama iz tog razdoblja“, kaže autorica o svom novom izdanju.

Iza stihova pjesme stoji tam, dok je beat nastao u Berlinu kada ga je producent Damjan Blažun kreirao od loop-ova koje su napravili Ksenija Ladić i Matija Vojvodić.

„Damjan i ja smo u Zagrebu imali kratak session gdje sam, oduševivši se beatom, napisala melodiju pjevanja. Tekst je nastao na letovima za Berlin u kojem je pjesma na kraju i snimljena“, ispričala je tam. Glazbenica kaže da je za ovaj singl odlučila imati nešto drugačiju naslovnicu, kao i vizual, jer joj je želja da fokus bude na muzici i tekstu. U pripremi je još pjesama koje će publika imati priliku čuti uskoro, a do tada mogu uživati u iskrenosti, emociji i dobrom zvuku koji donosi „panonija“.

Foto: Goran Popovski