Stigao prvi trailer za “Joker: Folie à Deux”!
10. travnja 2024.
Music Box (11028 Članci)
Podijeli

Stigao prvi trailer za “Joker: Folie à Deux”!

Warner Bros. je objavio prvi trailer nastavka filma o Jokeru u kojemu uz Joaquina Phoenixa jednu od glavnih uloga nosi i Lady Gaga .

U nastavku se Phoenix vraća kao Arthur Fleck, titularni ambiciozni standup komičar koji je postao negativac, a u njegov život ulazi Lady Gaga kao dr. Harleen Quinzel, psihijatrica kojoj je dodijeljen tretman Flecka u bolnici Arkham, koja se potom zaljubljuje u njega i postaje njegova suučesnica Harley Quinn. Naslov je referenca na psihijatrijski sindrom u kojem dvije osobe dijele stanje zablude.

“Joker: Folie à Deux” bit će mjuzikl i očekuje se da će uključivati ​​15 brojeva, izvijestio je Variety, a većina njih su obrade već postojećih pjesama, uključujući “That’s Entertainment” iz mjuzikla “The Band Wagon” iz 1953., a trailer sadrži pjesmu iz 1965. “What the World Needs Now Is Love”.

Film je režirao ponovno Todd Phillips, a osim spomenutog dvojca u njemu još glume Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Steve Coogan i Catherine Keener.

Prvi film je Joaquinu Phoenixu donio Oscara za najboljeg glumca, a ujedno je ušao u povijesti blagajni postavši prvi film s oznakom R koji je ikada zaradio više od milijardu dolara. Osvojio je Zlatnog lava na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji i bio nominiran za 11 Oscara, osvojivši dva.

“Joker: Folie à Deux” dolazi u kina 4. listopada.