Zagreb Design Week na osmo izdanje dovodi Denis&Denis, zalagasper, Porto morto i druge
16. rujna 2021.
Music Box (10961 Članci)
Podijeli

Zagreb Design Week na osmo izdanje dovodi Denis&Denis, zalagasper, Porto morto i druge

U Zagrebu u utorak počinje Zagreb Design Week. Hala V, Tehničkog muzeja Nikola Tesla, osmu će godinu zaredom biti epicentar svih događanja u svijetu dizajna. Ovogodišnje izdanje trajat će od 21. do 26. rujna.

Osim brojnih izložbi očekuju nas i razna predavanja, filmske projekcije i zabavni sadržaj, a posebno se ističe iznimno bogat glazbeni program. 

Šest glazbenih večeri održat će se na otvorenoj pozornici Zagreb Design Weeka u Dizajn parku, skrivenom iza Hale V Tehničkog muzeja Nikola Tesla. Prvu večer i otvorenje festivala obilježit će Whateverest party, u utorak, 22. rujna očekuje nas nastup slovenskog glazbenog dua zalagasper, poznatog po svom mekanom i sanjivom elektroničkom popu. Srijeda je rezervirana za omiljeni zagrebački sastav Porto morto koji na domaću glazbenu scenu donosi uvijek poželjan svjež i jedinstven zvuk. U četvrtak će se publici predstaviti hrvatski queer izvedbeni umjetnički sastav, kolektiv i queer kulturna udruga, House of Flamingo čija šarena ekipa je uvijek garancija za vrhunsku zabavu. U Petak će se nakon dugo vremena zagrebačka publika veseliti uz omiljene pjesme kultnog sastava domaće glazbe Denis&Denis. Čast da zatvori ovogodišnji Zagreb Design Weeka pripala je omiljenom zagrebačkom DJ-u Ali Mirzi Mulabegoviću.

GLAZBENI PROGRAM:
21. 9. – PARTY: Whateverest
22.9. – zalagasper
23.9. – Porto morto DJ set
24.9. – House of Flamingo
25.9. – Denis&Denis
26.9. – DJ Ali Mirza Mulabegović

Foto: Ana Šantl